Gradina de legume a Gradinitei Natural

Gradina de legume a Gradinitei Natural

Stimati parinti,

La Gradinita Natural suntem adeptii alimentatiei sanatoase! Tocmai de aceea urmarim sa oferim copiilor in fiecare zi hrana de calitate, proaspata, cu ingrediente in mare masura organice. In activitatea noastra (la bucatarie), tinem cont si de principiilesustenabilitatiiprivindmediul, adica: incercamsagatimatatcatmancam, pentru a nu produce preamulteresturi, incercamsafolosimcatmaimult din fructesi legume (adicasicoaja), resturilemerg la compostare, gatim cat mai mult cu fructesi legume de sezon - pentru a evitaaditivii, conservantii, ambalarea costisitoare, depozitarea, consumul industrial de apa, publicitatea sau alte costuri ascunse la care v-ati putea gandi.
Aluaturile "de casa" sunt preparate cu faina integrala (acolo unde este posibil) si cu cat mai putin zahar sau cu miere.
Multe dintre fructele si legumele noastre sunt aduse de la ferma Gradinitei Natural care se afla la Frumusani, intr-o zonanepoluata.
De asemenea, bucataria estedotata cu un cuptor care gateste la aburi, pentru la legumele sa-si pastreze proprietatile in proportie cat mai mare.

+26 imagini gradina de legume a gradinitei natural