After school

After school

Acest program se adreseaza copiilor care frecventeaza cursurile scolii primare (clasa 0 sau pregatitoare si clasele I � IV).
Punem acccent pe lucrul individualizat in efectuarea temelor pentru ziua urmatoare. Pentru a raspunde nevoilor fiecarui copil, am prevazut un numar maxim de 8 copii intr-o grupa de lucru sub supravegherea si indrumarea unui profesorator-invator.

+ Resurse pentru formarea educatiei "gifted"
+ Copii supradotati: ghid pentru parinti si profesori

Copiii sunt urmariti indeaproape, lucreaza in ritm propriu, iar timpul alocat efectuarii temelor difera in functie de nevoile fiecaruia si de tipul de activitate necesar. Astfel, fiecare copil este stimulat, incurajat si antrenat sa-si atinga potentialul nativ. De aceea, punem accent pe colaborare stransa intre: elevi, familie, profesori.

Vom desfasura activitati de recuperare, pentru imbunatatirea performantelor scolare, ridicarea stimei de sine si intarirea increderii in fortele proprii, astfel incat nimeni nu va fi lasat in urma.
De asemenea, se vor desfasura activitati de accelerare a achizitiilor academice, de consolidare a celor acumulate deja, de pregatire pentru participarea la diferite concursuri.
Limba engleza se studiaza zilnic, copiii beneficiaza de activitati conversationale, auditii, exercitii de citit si scris, lectura suplimentara.
Ne propunem sa asiguram o educatie solida tuturor elevilor, promovand totodata educatia de excelenta , prin intermediul unor programe de studiu si activitati extra-curriculare in cadrul carora copii au ocazia sa isi identifice si sa isi dezvolte talentele si pasiunile.

Oferta educationala:
� efectuarea temelor sub supravegherea si indrumarea permanenta a unui invatator;
� pregatirea suplimentara in functie de nevoile fiecarui copil;
� zilnic, activitati de limba englez desfasurate cu profesor de specialitate;
� activitati la alegere: lectura, caligrafie, origami, impletituri din lana, confectionare bijuterii;
� jocuri didactice, de cooperare si activitati de relaxare;
� vizite, excursii, tabere tematice organizate in perioada vacantelor scolare.
* La acest pachet de baza se pot adauga alte activitati optionale, desfasurate dupa ora 17.00, conform dorintei parintilor.

+ Resurse pentru formarea educatiei "gifted"
+ Copii supradotati: ghid pentru parinti si profesori