Cresa Gradinita Natural

Cresa Gradinita Natural

GIFTED for BABY! ... daca ai un bebelus "prea" curios!

Gradinita Natural a deschis seria inscrierilor pentru grupa Baby - grupa de varsta 1-3 ani. Oferta educationala GIFTED FOR BABY cuprinde:
- Durata an scolar: 10 luni (1 septembrie - 30 iunie)
- scoala de vara: 1 iulie - 31 august
- Program: 8:00 - 18:00
- Servim 4 mese/ zi pregatite in bucatarie proprie: mic dejun, gustare de fructe, pranz si gustare de dupa-amiaza;
- Evaluarile corespunzatoare activitatilor didactice;
- Buletine informative saptamanale transmise parintilor, rapoarte periodice de progres, rapoarte semestriale, rapoarte ale profesorilor consilieri;
- Mentori bine pregatiti, cu o experienta bogata in Natural Education, care asigura copiiilor, pe tot parcursul zilei, un mediu stimulativ specific, destinat sa-i ajute sa dobandeasca si/sau sa-si consolideze cunostintele si abilitatile - atat prin activitati de invatare structurate cat si prin joaca. Prin prisma multiplicarii oportunitatilor de a excela mai tarziu in scoala, la grupa BABY, in special, se va pune accent pe pre-alfabetizare.
- Copiii beneficiaza de un curriculum structurat pe etape de varsta, intr-un mediu favorabil, care incurajeaza comunicarea intre mentor - copil; stransa legatura dintre gradinita si parinte ii va asigura, de asemenea, copilului o dezvoltare armonioasa.
- Activitati extra curriculare variate
- Posibilitatea de a desfasura activitati optionale variate - limbi straine, ateliere de creatie, pian, flaut, activitati sportive, sah, teatru, activitati de dezvoltare personala
- Asistenta psihopedagogica.
- cursuri/ grupuri de suport pentru parinti - pentru a se familiariza cu modalitati diferite de ghidare a copilului in viata; pentru a primi/ oferi sprijin din experienta personala, pentru a clarifica/ consolida angajamentul pentru un anume parcurs educativ pe care copilul si-l alege (dupa caz).

VALORILE NOASTRE:
corectitudine si egalitate de sanse,
angajament pentru excelenta si calitate,
respect si compasiune,
dezvoltare personala si realizari.


Nu uitati: Gradinita Natural este locul in care bebelusul tau poate sa fie oricat de curios pofteste, pentru ca "Suntem noi atunci cand suntem curiosi!